Om Advokat.se

Advokat.se är en offerttjänst som hjälper dig att enkelt och snabbt hitta en bra advokat för det du behöver hjälp med. Tjänsten är kostnadsfri att använda och du är inte bunden till något av de erbjudanden du får från advokaterna.

När du skapar en offertförfrågan genom att fylla i formuläret går den ut till tre advokatfirmor nära dig. De väljs ut baserat på vad du efterfrågar. Om du till exempel behöver hjälp inom egendomsrätt får du kontakt med företag som erbjuder den typen av rättshjälp. Advokatfirmorna kontaktar dig och ni har då möjlighet att föra en dialog om dina behov.

Jämför sedan de advokater som kontaktar dig och välj den du gillar bäst. Advokaterna vet att du jämför dem med andra och kommer därför att ge dig sina bästa erbjudanden.

Lång erfarenhet av offerttjänster


Nettbureau

Verksamt i Sverige, Norge och Danmark

Utnämnt till snabbväxande Gasell-företag fem år i rad

Driver över 20 offerttjänster

Hjälper företag och konsumenter att hitta varandra

Advokat.se drivs av företaget Nettbureau. Vi är verksamma i flera länder i Skandinavien och specialiserade på att hjälpa konsumenter jämföra och välja vardagsnära tjänster och produkter. I Sverige driver vi bland annat Flytta.se, Mäklare.se, El.se, Larm.se och Värmepump.se.

Tack vare vår långa erfarenhet och en egen teknisk utvecklingsavdelning är Advokat.se en helt säker tjänst att använda. Du kan känna dig förvissad om att den personliga information du lämnar ifrån dig i formuläret inte sprids eller på något sätt hanteras felaktigt. Den används bara för att ge dig ett bra erbjudande per mottagande advokat. Läs mer i vår dataskyddspolicy.

Frågor? Kontakta oss

Undrar du över något är det enklast att du skickar e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Företagsinformation

Nettbureau AS Filial Sverige
Organisationsnummer: 516411-5551

Adress: Heliosgatan 11, 120 78 Stockholm

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.